Fjordene i Norge dekker kystlinjen fra nord til sør. Det er mange typer overnattingsmuligheter, enten du ønsker avsidesliggende eller mer sentrumsorienterte steder. Noen foretrekker et hotell, mens andre kanskje ønsker å være på en gård. Det er mange alternativer å velge imellom, og alle bringer ulike stemninger og atmosfærer.

Gård og dyr

Et opphold på en av mange gårder mens du er turist og besøker severdigheter rundt om kan lett gi deg ekstra gleder. Både barn og voksne liker å prøve litt gårdsliv. Mange gårder er gjort om til nydelig pensjonat med rike tradisjoner. En del av dem kjerner smør, rømme og andre goder. Produksjonen deres har endt for mange, men de er flinke til å lære bort gamle kunster. Ulike steder lar deg hjelpe til med gårds dyrene de fortsatt har. Drømmen din om å melke en ku kan bli sann. Kattene og hundene er flotte lekekamerater for barna, og ingenting er så morsomt som å hoppe i høyet! Nydelige sauer og lam som løper rundt å leker skaper gode minner. Det er givende å oppleve en helt annerledes hverdag omringet av nydelig natur. Bølgene som skvulper og gir deg stressfrie pauser. Noen gårder leier ut låven de har for store anledninger som bryllup, konserter og lokale stor-samlinger. Opplev festlig låvedans, tradisjonell folkedans, bunader og felespill.

Aktiviteter

De fleste gårdene tilbyr forskjellige aktiviteter. Noen har hester, og turer i fjellene og områdene rundt. Nydelig utsikt, og majestetiske fjell med lokkende stier for flotte fotturer. Høner og geiter som vandrer fritt rundt, og en herlig stemning som alt gir deg. Gamle tradisjoner og nye, og renoverte fasiliteter som tar hånd om deg. Nye goder som Internett hvor du kan lese dine nyheter, og spille ditt favoritt Casino spill Storspiller velkomstbonus med masse flotte bonuser. Det er greit å vinne penger og unne seg noen ekstra spillerunder og bare slappe av. Fiske, eller turer i båt med vannet som sprayer mot dere må oppleves. Det samme for deilig gåtur ved stranden og fjæra. Avslappende aktiviteter en har tid til å kose seg med.

Fasiliteter og nærmiljø

Mange gårder består av nye og renoverte gjestehus, med dusjer og sengetøy, rom med kjøkkenløsning og romslige soverom. De har store oppholdsrom for familier, utvidet familie og venner. Kabel-TV, brettspill og lekeområder ute på eiendommen Severdigheter og mange uvurderlige skatter som må oppleves.

De fleste gårder har rik informasjon og kunnskap om lokale og andre nærliggende steder for opplevelser. Flott natur, fjell og fjorder. Unike fotturer, fiske, lokale byggverk og kirker. Frukthager og bær hvor det er selvplukk, og for å nytes mens du har en pause. Produksjon av norske tradisjonelle gode bakverk som lefse, vafler, kransekake og flere.

Norge har rike tradisjoner innen mat og drikke. Benytt anledningen til å smake på nye ting og forelske deg igjen og igjen med velsmakende gleder.