I Norge er vi forunt med herskapelige og storslåtte slott, og eiendommer, fra eldre norske tider. Steder besøkt av Europeisk adel som la igjen spor etter sine besøk. Bygninger av avansert byggekunst og utsmykking i alt byggearbeidet. Det er sirlige, vakre og detaljerte håndverk og storslåtte størrelser for norsk adel og rikfolk. Luksus som Internett og spill som Bingo Norge og andre Internett nytelser er noe du må oppdrive blant flotte tjenestene de tilbyr. En bakgrunn av farger, tidligere eksklusivitet og viktig oppførsel for takt og tone.

Hotel Union Øye

Bygget i 1891 og vant raskt et renommé for ro, kongelig utsikt og omgivelser. Et majestetisk landlig hotell med alle rom ulike fra hverandre, og oppkalt etter royale og adelige som Kong Haakon, Dronning Maude og adelige som Keiser Wilhelm II. Ingen TV, radio eller telefon, men omringet av fantastisk natur og pompøs høytidelighetens historie. Hotellet er renovert i sin klassiske stil, og har lune peissteder for koselig kveldsstunder med litt mystikk og goder. Gjestene sverger ved himmelsengene, og fantastiske solnedganger. Andre er bergtatt av imponerende solnedganger. Gammel stil, men goder som moderne bad og dusj. Utsøkt personale som gjør ditt opphold til en drøm. Det er korte avstander til å oppleve utsøkte fjorder og vidunderlige naturskatter. Alltid nær utsikt du før bare har drømt om. Hvem trenger vel telefoner og verdens mas? Dette er en perle på Vestlandet. De tilbyr vandrer pakker i naturskjønn nærhet, og vassdrag med fyldig historie verdi.

Baroniet Rosendal Avlsgård og Fruehus

Dette lille slottet fra 1865 er imponerende. Bygget har atskillige flotte stilarter og er omringet av en bre, vassdrag, fjellformasjoner og høye fossefall. Baroniet har rike tradisjoner innen kunst og musikk. Kulturperler av artister som er de beste komponister og musikere innen sine spesialiteter. Praktfulle hager, og landskap og egne spesielle spisesteder i Rosendal drivhus. Utvalgte unike spiserom inne i saler og unike hus på eiendommen. Menyene er forberedt rundt ferske og daglige nyplukkede råvarer fra Rosendal sine egne hager. Ny krav om Rosendal blant unge interesserte for arven Baroniet Rosendal.

På grunn av Korona-viruset har vi måtte kansellere en del tjenester sommeren 2020. All overnatting og kulturarrangementer er utsatt til neste år, 2021. På vår nettside kan du se hva vi har av tilgjengelig mat og bakverk. Myndighetene tillater bare enkel bespisning, og dette gjenspeiler våre tilbud.

Baroniet Rosendal drives og eies av en stiftelse. Stiftelsen ble opprettet i 1927 fordi det ikke var noen gjenlevende arvinger som kunne ta over. Slottet med eiendommer ble gitt som en samlet gave til Universitetet i Oslo.