Det er ikke viktig hva du velger av innkvartering. Det er mange flotte steder, enten du velger en gård, et pensjonat eller et lokalt bed and breakfast -sted. Mange topp fasiliteter, kabel-TV og WiFi og gode moderne løsninger. Alt for at du og dine skal nyte noen gode dager under oppholdet.

Pensjonat eller noe annet

Når du leter etter den rette innkvarteringen så er noen ting viktigere enn andre. Noen ønsker høyt nivå fasiliteter, mens andre er mer opptatt av hva de har på listen av severdigheter og aktiviteter. Det finnes tematurer som lar deg oppleve fjell og natur fra hesteryggen. Vi velger som regel innkvartering basert på en liste av hva vi vil se, oppleve og gjøre. Områdene rundt Loen Pensjonat er rike på severdigheter som fjorder og majestetiske fjell. Det er et utvalg av pensjonater og overnattingssteder. Noen kan håndtere store familier, og flotte fasiliteter som kan hjelpe alle ha et flott opphold. Tradisjonell norsk frokost med ferske bakervarer og drikker. Alltid noe godt for ganen. De fleste steder tilbyr fyldig informasjon og kunnskap om alt som skjer rundt. Dette kan være om den lokale puben, eller kanskje det er Viking område eller andre historiske minner verdt å få med seg. All innkvartering er en trygg havn, hvile og gir deg sikkerhet mens du er gjest der.

Historie

Noen steder man velger å bo har rik historie og spennende slektsrelasjoner. Det er fascinerende og interessant og lære noe om din egen familie som du ikke hadde noen idé om. Det er mye å lære, og det kan åpne opp for mange ting. En skjult oldefar, eller kanskje noe mer på familietreet? Kanskje er stedet dere har valgt nær til en fjord dere ønsker å besøke? Norge har mystisk, vakker og vill natur. Med midnattssolen lenger nord, og det flotte nordlyset kan det fort bli mange førstegangsopplevelser. Bo nær grønne smaragd fargede landskap, og se dype blå isbreer og idylliske pensjonat høyt oppe med nydelig fargerik utsikt. Mange steder er omgjorte statlige hus, herskapshus, hus-gård-komplekser og herregårder med rike utsmykninger og bygninger hvor ingenting er spart. Verneverdige og i full bruk i dag. Bygg i det langstrakte land som utmerker seg med rike tradisjoner, og adelige personers historie. Enkelte steder lar deg kle deg ut i gammeldagse og historiske klær og utstyr for å «leve slik de gjorde før.»

Korona

Korona viruset har brakt mange nye regler, men vi gjør vårt for at du kan ha et fint opphold. Smittevernregler og rengjøring er tatt hånd, og har daglige rutiner for å bli ivaretatt. Spisesteder og restauranter har trygge avstander mellom bordene, og oppfordrer til å bruke de flotte sittegruppene ute, når været oppmuntrer til det. Vi har lavere kapasitet for å skape litt avstand. Her kan du lese om våre hushjelptjenester som er litt forandret på grunn av de nye reglene, men er det noe så si endelig ifra. Det er mange nye tilpasninger og løsninger for å ivareta smittevernet og Korona situasjonen.

Sjarmerende

Mange bed and breakfast steder tilbyr ofte innkvartering for de mange som trenger et sted å oppholde seg mens de for eksempel har oppdrag i Nordsjøen. En del bransjer har mange periodevise oppdrag, og det er ikke alltid hotell benyttes. Hvis du ønsker mer sosial omgang og nærmere kontakt med folk så er det lettere å oppnå disse tingene med et mindre åpent lokalt sted.