Noen liker herskapelige steder hvor adel og viktige personer tidligere har bodd. Enkelte forbinder luksus og gode fasiliteter som viktigere enn det faktum at kongelige har beæret stedet med sitt besøk. Komfortable privat og romslige bad, peis og tekniske løsninger.

God komfort for alle

Enten det er sol eller regn tilbyr Loen hvile og koselige omgivelser. Enten du liker peiskos eller stearinlys så er stemningen der. Komfort og glede med gode minner, og lokale fotturer i omegnen. Det gode er at det finnes noe for alle, og smaken tilsier at vi trenger varierte tilbud. Landlige steder nær eksepsjonelle turistmål er en god kombinasjon. Dramatiske fjell utenfor vinduene dine og bilder som tar pusten fra deg.

Valg og kombinasjoner

Bli bedre kjent med oss. Enkel innkvartering i landlig natur med mektig flora og dyreliv. Det er mange flotte historiske steder som kan friste deg. Dype fjorder og forskjellige cruise til områder rundt om. Mange steder har leie av sykkel som gir deg et mer intimt møte med Trollveggens kronglete og bratte veier.

Dette er oss

Vi er gode på innkvartering med god komfort. Tilgangen til noen av verdens mest skatter av natur, vannfall og vassdrag kan nytes og blir ofte kombinert med innkvartering hos oss. Deilig gulvvarme i privat bad, store vinduer som røper romslige rom med komfort. Loen Pensjonat tilbyr sjarm og gode løsninger. Varm komfort og oppfylte ønsker. Nyt været sammen med tradisjonell mat og bakverk laget av en mester.

Vi er tredje generasjon på Loen Pensjonat. Deilig norsk mat og skreddersydde aktiviteter for deg og familien. Tilbakemeldinger fra gjester, fra innlandet og utlandet. Vi er litt distansert fra hektisk byliv, men samtidig nær nok hvis noen aktiviteter frister. Vi har samarbeidspartnere som gjerne hjelper deg å lage en opplevelsespakke.

Vi har blitt tildelt priser for beste gjestfrihet. Tradisjonsrike kokekunster som forteller deg om Vestlandslefse og andre bakverk. Diverse løsninger for mer personlige opplegg er mulig.